Har du brug for IT Support Ring 5258 5002

TechStation afhjælper frustrationer over printere der strejker, ustabile netværk, hardware der halter og programmer der ikke vil makke ret, for både private og virksomheder

Vi kan hjælpe med alt fra opsætning af hele arbejdspladser og fejlsøgning eller installation på de enkelte maskiner, til reparation af udstyr der har været udsat en tur på gulvet, eller et kaffeuheld.

Hvis din gamer PC lagger eller din smartphone har fået ødelagt skærmen, kan vi også hjælpe.

Vi tilbyder hurtig diagnose og reparation af alle typer hardware, telefoner og tilbehør, til priser hvor alle kan være med.

Vores medarbejdere besøger jer gerne i hjemmet eller på jeres virksomhed – men I er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi vores butik som ligger centralt i Hørsholm, til en uforpligtende snak og en gratis kop kaffe.

Mange af vores kunder kommer forbi TechStation med deres computer under armen og et opgivende ansigtsudtryk – de fleste går herfra med et smil. Vi har hjulpet rigtig mange med at få computeren til at spille igen, efter der har været kaffe i tastaturet, uforklarlige nedbrud eller ødelagte dele. Vores ekspertise favner bredt, så uanset hvilken type bøvl du oplever med din computer, er vi i stand til at hjælpe.