Vi er dedikerede til at levere topkvalitet og præcision gennem vores ekspertise

Mobil-reparation der dækker ethvert behov

VI kan reparere alle slags mobiltelefoner

Er du kommet til at tabe din mobiltelefon på jorden, så skærmen nu er gået i stykker og slet ikke vil reagere, når du trykker på den? 

Eller kan du måske pludselig slet ikke tænde for din mobil? Måske mister den så hurtigt strøm, at du er afhængig af at være i nærheden 

af en oplader hele tiden? Uanset hvad problemet er, kan vi stort set altid løse det med en mobil-reparation. 

Som teknologien er i dag, er vi dybt afhængige af vores mobiltelefon. Vi bruger den til at komme i kontakt med omverdenen, til at tage billeder og videoer af alt, der møder os på vores vej, og den er også helt essentiel, når vi skal logge ind med MitID. Derfor er det vigtigt, at den altid fungerer, som den skal.

Hos TechStation står vi derfor klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for at få repareret din mobiltelefon. Vi hjælper både private og erhvervskunder fra Holte, Hillerød, Lyngby og Farum samt flere andre byer med at få løst problemet med deres mobiltelefon. Skal vi også hjælpe dig?

Vi kan genskabe dine data og billeder

Vi kan stort set altid foretage en mobil-reparation, uanset hvad den har været udsat for. Men hvis vi alligevel mod forventning ikke kan, så kan vi med al sandsynlighed genskabe dine data, billeder, kontakter og lignende, så du ikke mister dem. På den måde er det nemt for dig at opsætte en ny mobiltelefon, hvis det skulle blive nødvendigt.

Få en hurtig mobil-reparation til en konkurrencedygtig pris

Vi har stor forståelse for, at du ikke vil undvære din mobiltelefon i længere tid end højst nødvendigt. Derfor lægger vi stor vægt på altid at foretage en hurtig diagnose og ikke mindst en hurtig mobil-reparation. Samtidig tilbyder vi altid en konkurrencedygtig pris på vores reparationer og services.

Kig forbi vores butik i Hørsholm og tag din ødelagte mobiltelefon med. Så skal vi nok se nærmere på, hvad vi kan gøre for dig.

Firmainformation

TECHSTATION

CVR-nummer: 27 21 81 56

Usserød Kongevej 40A, 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

TECHSTATION

Vi stræber efter at sikre kvalitet, præcision og effektivitet i alle vores projekter. Kontakt os i dag, så vi sammen kan styrke dine ingeniørmæssige visioner og projekter.