Vi er dedikerede til at levere topkvalitet og præcision gennem vores ekspertise

Computer reparation der betaler sig

Vi reparerer både hardware og software for private og erhverv

Er din computer gået i stykker? Lagger din gamer-PC, eller er det skærmen på din stationære PC, der driller? 

Der kan efterhånden være mange ting, der kan gøre, at computeren ikke længere vil, som du vil. 

Det kan være et program, der ikke vil makke ret, eller det kan være, at du er kommet til at spilde kaffe i tastaturet til computeren 

– uanset hvad, så har du brug for professionel hjælp til computer reparation.

Heldigvis for dig er vi hos TechStation specialister inden for alle former for PC-reparation. 

Vi tilbyder dermed reparation enhver hardware og software for både private og erhverv i for eksempel Hillerød, Holte, Farum, Lyngby og omegn. 

Du er velkommen til at tage din computer med under armen og kigge forbi vores butik i Hørsholm, men vi kommer også gerne ud til dig, hvis du foretrækker det. 

Her får du en hurtig diagnose og computer reparation til en skarp pris

Uanset om du var i gang med en vigtig mission i dit computerspil, da din computer begyndte at lagge eller opføre sig underligt, eller om du har problemer med at tænde for din arbejdscomputer, så forstår vi vigtigheden af, at din computer helst skal repareres så hurtigt som muligt.

Derfor tilbyder vi altid en hurtig diagnose og efterfølgende computer reparation, så du kan komme videre med det, du var i gang med hurtigst muligt. Vi kan reparere alle typer hardware og tilbehør til fordelagtige priser, hvor alle kan være med. Du behøver dermed ikke at investere i helt nyt udstyr – en computer reparation kan som regel bedre betale sig.

Repræsenterer du en virksomhed, så kan vi tilmed være behjælpelig med en fast serviceaftale. Her kan I altid kontakte os, når der er behov for en computer reparation, og vi kommer hurtigt ud og klarer arbejdet for jer.

Kig forbi vores butik eller kontakt os for en snak

Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at få din computer til at fungere igen. Alternativt kan du altid ringe til os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis.

Firmainformation

TECHSTATION

CVR-nummer: 27 21 81 56

Usserød Kongevej 40A, 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

TECHSTATION

Vi stræber efter at sikre kvalitet, præcision og effektivitet i alle vores projekter. Kontakt os i dag, så vi sammen kan styrke dine ingeniørmæssige visioner og projekter.